Onderhoud & reparatie

Bij Autobedrijf Gunnewiek-Helmers adviseren we u altijd om uw auto preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan veel slijtage aan onderdelen voorkomen.

Grote en kleine onderhoudsbeurt
De kosten voor onderhoud aan uw auto is afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens het onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf.

Is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Dan is de APK gratis. Ook wordt uw auto bij elke grote onderhoudsbeurt of reparatie gewassen.

Onderhoud aan uw leaseauto
Wij zijn een gecertificeerd Lease Service Center. Dit betekent dat ook leaserijders bij ons terecht kunnen voor professioneel onderhoud en service aan hun auto.

Blijf mobiel bij Autobedrijf Gunnewiek-Helmers
Omdat wij begrijpen dat mobiliteit belangrijk voor u is zorgen wij dat u altijd weer snel op weg bent. Voor kleine reparaties kunt u gewoon langsrijden zonder afspraak.

Fabrieksgarantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0544 – 46 45 93 of een mailtje sturen naar receptie@gunnewiekhelmers.nl