Proefrit en zoekopdracht

Autobedrijf Gunnewiek-Helmers geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hebben een mooi aanbod staan van gebruikte auto’s, wat regelmatig wordt ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 0544 – 464593. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!


Afleverpakketten

Heeft u een auto op het oog? Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende afleverpakketten.

Afleverpakket A – €195,-
Auto wordt binnen en buiten gereinigd en beschikt over minimaal 3 maand APK.

Afleverpakket B – €395,-
Auto wordt binnen en buiten gereinigd, krijgt een kleine beurt, beschikt over minimaal 6 maand APK en u ontvangt 3 maand garantie.

Afleverpakket C – €695,-
Auto wordt binnen en buiten gereinigd, krijgt een grote beurt en volledige APK. Ook ontvangt u 6 maand garantie en een halfvolle tank brandstof.

Zoekopdrachten

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Mail dan naar verkoop@gunnewiekhelmers.nl.