Ons bedrijf

Autobedrijf Gunnewiek-Helmers is in 1990 begonnen als éénmansbedrijf waar u terecht kon voor onderhoud, reparatie en APK voor alle merken. 30 jaar later zijn we uitgegroeid tot een volwaardig full-service autobedrijf met zeven bruggen, een ruime showroom en het modernste autowascentrum van de Achterhoek. Tevens zijn we aangesloten bij de BOVAG, erkend ANWB Partner en gecertificeerd Lease Service Center.

Wij zijn een laagdrempelig autobedrijf waar de relatie met onze klanten voorop staat. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die altijd een stapje extra zetten voor u en uw auto. Als klant bent u bij ons geen nummer, maar een persoon.

Duurzaam ondernemen
De zorg voor een beter milieu vinden wij erg belangrijk. Daarom leveren wij al onze afvalmaterialen gescheiden aan bij de diverse afvalverwerkers, zodat het milieu minimaal belast wordt. Tevens voorzien we onszelf van energie met behulp van zonnepanelen op ons bedrijfspand.

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.